You are currently viewing Proprietăți Amazonit pentru toate zodiile

Proprietăți Amazonit pentru toate zodiile


Amazonitul este o piatră prețioasă verde, cu nuanțe variate de turcoaz și albastru, cunoscută pentru proprietățile sale de vindecare și echilibrare a energiei. Deși efectele sale pot varia în funcție de zodia fiecărei persoane, iată câteva dintre proprietățile generale ale amazonitului și modul în care ar putea influența fiecare zodie:

 1. Berbec (21 martie – 19 aprilie): Amazonitul poate aduce claritate mentală și poate spori încrederea în sine pentru Berbeci. Îi poate ajuta să-și exprime mai bine ideile și să-și urmeze pasiunile cu determinare.
 2. Taur (20 aprilie – 20 mai): Pentru Tauri, amazonitul poate fi benefic în promovarea calmului și a echilibrului emoțional. Poate sprijini stabilitatea financiară și poate stimula creativitatea în planificarea și administrarea resurselor.
 3. Gemeni (21 mai – 20 iunie): Amazonitul poate ajuta Gemenii să-și îmbunătățească comunicarea și să-și exprime ideile în mod clar și concis. De asemenea, poate promova echilibrul între gândirea rațională și cea intuitivă.
 4. Rac (21 iunie – 22 iulie): Pentru Racii sensibili, amazonitul poate oferi protecție energetică și poate sprijini vindecarea emoțională. Poate fi util în depășirea temerilor și a anxietății, aducând un sentiment de siguranță și confort.
 5. Leu (23 iulie – 22 august): Amazonitul poate stimula încrederea în sine și creativitatea pentru Leii carismatici. Îi poate ajuta să-și manifeste adevărata putere și să-și urmeze pasiunile cu curaj și determinare.
 6. Fecioară (23 august – 22 septembrie): Pentru Fecioarele practice și analitice, amazonitul poate fi benefic în promovarea echilibrului între muncă și relaxare. Poate stimula claritatea mentală și poate ajuta la gestionarea stresului și anxietății.
 7. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Amazonitul poate spori armonia și echilibrul în relațiile Balanțelor. Poate promova comunicarea deschisă și empatică și poate ajuta la identificarea și eliminarea tensiunilor din relații.
 8. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Pentru Scorpioni, amazonitul poate sprijini vindecarea emoțională și regenerarea. Poate promova înțelegerea profundă a sinelui și a altora și poate ajuta la eliberarea traumelor din trecut.
 9. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Amazonitul poate încuraja aventura și explorarea pentru Săgetători. Poate spori încrederea în sine și optimismul și poate fi benefic în susținerea obiectivelor de creștere personală și spirituală.
 10. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Pentru Capricorni ambițioși, amazonitul poate oferi susținere în atingerea obiectivelor lor. Poate stimula încrederea în propriile capacități și poate promova echilibrul între viața profesională și cea personală.
 11. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Amazonitul poate susține Vărsătorii în exprimarea originalității și a ideilor inovatoare. Poate promova deschiderea către noi experiențe și perspective și poate sprijini procesul de autodescoperire.
 12. Pești (19 februarie – 20 martie): Pentru Peștii sensibili, amazonitul poate fi benefic în promovarea înțelepciunii interioare și a clarviziunii. Poate stimula intuiția și conexiunea spirituală și poate oferi protecție energetică în timpul călătoriei interioare.

Lasă un răspuns