You are currently viewing Proprietăți apatit

Proprietăți apatit


Apatitul este o piatră semiprețioasă cu o gamă largă de culori, de la albastru și verde la galben, violet și chiar incolor. Această piatră este asociată cu comunicarea și înțelegerea, fiind folosită adesea pentru a încuraja comunicarea deschisă și sinceră. Iată cum se potrivește apatitul pentru fiecare zodie:

 1. Berbec (21 martie – 19 aprilie): Apatitul poate ajuta Berbecul să-și exprime mai bine ideile și să-și manifeste energic dorințele. Îi poate ajuta să-și găsească vocea și să-și pună în aplicare planurile cu încredere.
 2. Taur (20 aprilie – 20 mai): Pentru Taur, apatitul poate fi benefic în a-și exprima sentimentele și în a comunica mai clar în relațiile personale și profesionale. De asemenea, îi poate ajuta să-și identifice și să-și urmeze pasiunile.
 3. Gemeni (21 mai – 20 iunie): Apatitul este în special potrivit pentru Gemeni, deoarece îi ajută să-și amplifice abilitățile de comunicare și să-și mențină mintea deschisă către idei noi și inovatoare.
 4. Rac (21 iunie – 22 iulie): Pentru Rac, apatitul poate fi o piatră de vindecare emoțională, ajutându-i să-și exprime emoțiile și să-și stabilească limite sănătoase în relațiile lor.
 5. Leu (23 iulie – 22 august): Apatitul poate oferi Leului curajul și încrederea necesară pentru a-și urma pasiunile și pentru a-și exprima creativitatea în mod liber și autentic.
 6. Fecioară (23 august – 22 septembrie): Pentru Fecioară, apatitul poate fi util în a le ajuta să-și exprime gândurile și să-și comunice nevoile în mod clar și eficient în relațiile interpersonale.
 7. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Apatitul poate ajuta Balanța să-și mențină echilibrul emoțional și să-și exprime nevoile și opinii într-un mod just și echitabil în relațiile lor.
 8. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Pentru Scorpion, apatitul poate fi benefic în a le ajuta să-și exprime adevărurile interioare și să-și elibereze emoțiile adânc înrădăcinate.
 9. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Apatitul poate fi o sursă de inspirație pentru Săgetător, ajutându-i să-și exprime viziunile și să-și urmeze pasiunile cu încredere și optimism.
 10. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Pentru Capricorn, apatitul poate fi benefic în a-i ajuta să-și exprime ambițiile și să-și comunice obiectivele în mod clar și convingător.
 11. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Apatitul poate ajuta Vărsătorul să-și exprime ideile și să-și manifeste originalitatea într-un mod liber și autentic.
 12. Pești (19 februarie – 20 martie): Pentru Pești, apatitul poate fi o sursă de claritate și înțelegere în comunicarea lor, ajutându-i să-și exprime empatia și compasiunea în moduri mai concrete și tangibile.

Lasă un răspuns